ESKÜVŐI SZERTARTÁS

A szertartásvezető és az anyakönyvvezető szerepe egészen más.

Törvényes keretek

Ma a hatályos jogszabályok szerint az állam csak azt a házasságot ismeri el, amit két tanú jelenlétében Anyakönyvvezető előtt kötnek, vagyis ez a hivatalos aktus nem megkerülhető. Az Anyakönyvvezetőnél bármikor aláírhatjátok a szükséges dokumentumokat, hétköznap sok helyen ingyen is van erre lehetőség. Azonos nemű párok esetében a bejegyzett élettársi kapcsolatra ugyanezek a szabályok vonatkoznak.

A Szertartásvezető az esküvőn, a vendégek előtt, az általatok kiválasztott helyszínen és időpontban, a Nektek leginkább megfelelő forgatókönyv szerint fog összeadni Titeket.

Miben más ez a kettő

Az Anyakönyvvezetőt kötik a szabályok, időben és gyakran térben is korlátozottak a lehetőségei. Van ahol nem hajlanak arra, hogy külső helyszínen eskessenek, máshol komoly összeget is elkérnek ezért.

Anyakönyvvezetőnél, a hivatalban kötött házasság a szabályos és államilag elismert

A Szertartásvezető azonban rugalmas, számára a Ti kérésetek és boldogságotok az egyedüli és legfontosabb szempont. Az esküvői szertartást barátaitok és családotok előtt bárhol, bármikor és bárhogyan megrendezhetitek egy Szertartásvezető segítségével. 

Ha szeretnétek, segítek nektek dönteni, hogy milyen kreatív esküvői ceremóniát tervezhettek esküvőtökre és abban is, ha szeretnétek egymásnak fogadalmat is tenni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban, keress bizalommal

Herédi Otilia - dipl. táncpedagógus, okl. szertartásvezető, esküvői koordinátor
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!