FOGADALOMTÉTEL

A fogadalomtétel talán a legmeghatóbb eleme a szertartásnak. Az alábbi idézetek inspirációként szolgálnak. 

"Köszönöm az életnek, hogy téged megadott, köszönöm a sorsnak, hogy hozzám elhozott. Köszönöm, hogy szeretsz és hiszel bennem, hogy megosztod az életed velem."


"Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom. Átölelsz, ha félek és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindetn, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem!"


"Amilyen hosszú ideig élek, szeretni foglak,
Birtokolni és tartani foglak,
Olyan gyönyörűen mutatsz fehérben,
És innentől az utolsó lélegzetemig
Ezt a napot becsben fogom tartani."

"Én XY itt családjaink és barátaink színe előtt ünnepélyesen fogadom, hogy örök barátod, hűséges társad, szerelmed leszek betegségben-egészségben, jóban-rosszban, osztozom örömödben és veled sírok bánatodban. Ígérem Neked, hogy feltétel nélkül szeretlek és szeretni foglak, támogatlak céljaid elérésében, becsüllek és tisztellek, mindörökre."


Még ha most nem is tudom elmondani, hogy mit érzek, az életemet azzal fogom tölteni, hogy megmutassam, mennyire szeretlek. 


"Mielőtt megismertelek, a világom csak egy dolog körül forgott: körülöttem. És én úgy szerettem! De aztán megismertelek, és te átláttál a külcsínen. Megláttál engem, megtanítottál a bizalomra, arra, hogyan engedjünk közel valakit, és azt, hogy mit jelent igazán szerelembe esni. Nem igazán tudom leírni, mennyire is szeretlek, inkább elmondom, miért téged szeretlek. Úgy látod a világot, ahogy senki más, és mindent díjazol, beleértve engem is. Nincs a Földön hozzád hasonló. És ha te is igent fogsz mondani pár perc múlva, akkor a hátralévő életem azzal fogom tölteni, hogy a te szemeiddel lássam a világot, hogy mindent értékeljek, beleértve téged is."

"A mai nappal fogadva, mint a legerősebb kötelékben, a feleségemet és leendő gyermekeink Édesanyját foglak szeretni. Mindezt hűségben, szeretetben, segítve és támogatva Téged, egyre nagyobb türelemmel. Az eddig átélt sok-sok nap és rengeteg közös élmény megerősített abban, amit már talán a legelső pillanatban is tudtam, hogy nálad tökéletesebbet társamnak elképzelni nem tudok. Szeretlek!" 


"Ígérhetném, hogy szeretni és tisztelni foglak, hogy veled leszek betegségben és egészségben, mondhatnám, míg a halál el nem választ, de nem fogom. Ilyeneket csak az optimista párok mondanak. Teli remény, de én nem optimistán állok itt az esküvőmön, sem reménnyel telve. Én nem vagyok optimista, és nem is reménykedem, én elszánt vagyok, szikla szilárd, és tudom, a szív embere vagyok. Én szétszedem őket, majd összerakom, a kezemben tartom. A szív embere vagyok. Egy dolog biztos: te vagy a társam, a szerelmem, és a legjobb barátom. A szívem, az én szívem érted dobog, és ezen a napon, az esküvőnk napján egyet ígérhetek: megígérem, hogy a szívemet átnyújtom neked, neked adom magam."

Szertartásotokat különböző kreatív ceremóniákkal is egyedibbé varázsolhatjátok. Ha felkeltettem érdeklődéseteket, keressetek bizalommal!

Herédi Otilia - dipl. táncpedagógus, okl. szertartásvezető, esküvői koordinátor
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!