SZERTARTÁSVEZETÉS

"Nincs nagyobb boldogság, mintha szeretnek bennünket." 

Szeretettel köszöntelek!

Herédi Otilia vagyok, két kisiskolás gyermek édesanyja. Táncpedagógusként több évtizede készítek nyitótánc koreográfiákat esküvőjükre készülő pároknak és az ő buzdításukra kezdtem a Szertartásvezetéssel is foglalkozni. 

Szertartásvezetés

Számomra a szertartásvezetés nem csak egy státusz. A szertartásvezetés egy olyan szerep, amiben a párokat megismerve, hozzájuk alkalmazkodva és ezáltal teljesen személyre szabottan segíthetem őket életük egyik legfontosabb 20 percében. 

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! Éppen ezért maximum egy szertartást vállalok egy napra, ezzel teremtve meg a lehetőségét annak, hogy kizárólag rátok tudjak koncentrálni és ne csak a Szertartásvezetőtök, hanem támaszotok is legyek a nagy napon.

Ha szeretnétek, segítek nektek dönteni, hogy milyen kreatív esküvői ceremóniát tervezhettek esküvőtökre és abban is, ha szeretnétek egymásnak fogadalmat is tenni. 

A szertartásvezetéssel kapcsolatban két dolog nagyon fontos

  1. nem számít hivatalos esketésnek
  2. ebből kifolyólag nincsenek korlátok, minden elképzelésetek megvalósítható

Szertartást nem csak ifjú házasként az esküvőre lehet kérni, hanem házassági évfordulóra, vagy azonos nemű párok esetében is. Mindhárom esetben szívesen segítek nektek. Ha felkeltettem érdeklődéseteket, keressetek bizalommal

Herédi Otilia - dipl. táncpedagógus, okl. szertartásvezető, esküvői koordinátor
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!